DAG 1

18-07-2023 | 19:20

Dinsdag 18 juli - Na maanden voorbereiding is het dan zo ver: de eerste dag van de Vierdaagse is aangebroken! Vanochtend om 3.15 ging de wekker en om 3.45 zaten we in de auto. Na een tumultueus ritje (iets met koffie en yoghurt, don't ask) en een tripje met de pendelbus kwamen we in Nijmegen aan, waar we ons bij de start tussen de opgewonden wandelaars voegden. 3, 2, 1 EN WE ZIJN LOS! En dan kunnen we kort zijn, want wat was het een gewéldige wandeldag!

We waren ontroerd, extatisch, trots, een tikkeltje ongemakkelijk (hallo, iedereen kijkt en juicht...), we voelden ons sterk, iemand was even boos (ik noem geen namen hoor Judy), we liepen sneller dan ooit en we voelden spierpijn op plekken waar we het niet eerder voelden: zoals in de lachspieren. (Om 4u s nachts aangemoedigd worden door dronken mensen is erg grappig én een leuk begin van je dag. Na 40km aankomen en zelf een koud pilsje drinken is misschien nog wel leuker!)

Nu, om 18:55, liggen we in bed (over 9 uur gaat alweer de wekker, so give us a break). De lunchpakketjes zijn gepakt, de yoghurtjes staan klaar, de wandelkleertjes zijn schoon en droog en wij hebben er enorm veel zin in. Een nieuwe dag, een nieuwe route, en stap voor stap gaat het helemaal goedkomen.

P.s Iedereen nogmaals bedankt voor het doneren. We waarderen het enorm en het geeft ons kracht tijdens het wandelen! Zij die er niet bij kunnen zijn wandelen in gedachte met ons mee.