Update 19 juni: De 1e sponsor en verzoekje...

19-06-2023 | 15:57

Hallo lieve mensen,

een week geleden begon ik met deze actie. Inmiddels zijn we al over de 3000 euro, terwijl ik als streefbedrag had 1500,- . Was ik te naïef? Of heb ik 'geluk'? Wat de reden ook is, het gaat als een speer. Maar wat mij betreft stopt het hier niet. Ik wil dus minimaal naar de 5000 euro toe, zodat daarmee minimaal 5 gezinnen een complete wens in vervulling kunnen laten gaan via Stichting Tutu.

Ook ben ik blij verrast dat al enkele ondernemers hun medewerking aan deze actie hebben toegezegd. En met dit blog wil ik de 1e al graag aan jullie voorstellen.

Stroomopwaarts Onderwijs: Stroomopwaarts heeft als doel om zoveel mogelijk blije en goede leerkrachten voor de groep te krijgen. Want van tevreden en kundige leerkrachten leren kinderen het meest. Zij willen dat kinderen zich verheugen op de dag met hun juf of meester. Dit doen zij op allerlei verschillende manier, check daarvoor hun mooie website. Zoals velen weten, kom ik uit het onderwijs. De oprichter van deze onderneming, Geesje Gerretsen, ken ik ook daarvan. Geesje is een ontzettend bevlogen en enthousiast onderwijsdier. Met haar tomeloze positiviteit weet zij leerkrachten en leerlingen ontzettend in de kracht te zetten. Daarom was ik extra vereerd met haar ondersteuning voor dit goede doel. Haar goede (kinder)hart is vanzelfsprekend hierbij heel erg welkom. Dankjewel, Geesje


Verder ben ik echt onder de indruk van de vele reacties en donaties! Ontzettend veel dank daarvoor.
Mocht je nog wat willen doneren, kan dat vanzelfsprekend nog. Maar je helpt ook enorm door de link van deze donatiepagina (Ik wandel voor Stichting TuTu! (devierdaagsesponsorloop.nl) te delen met vrienden, familie, collega's en/of andere bekenden. Op die manier bereik ik heel veel mensen en dus aandacht voor deze goede stichting. 

 

Ontzettend bedankt alvast!!!

Liefs,
Gijs